Werken bij U-center

Vacature Medewerker finance

Ben jij die zelfstandige financial met werkervaring op een financiële administratie in de zorg? Of heb je affiniteit met financiële processen? Wij zoeken een medewerker finance op wie wij kunnen bouwen en vertrouwen. Word jij onze collega? Solliciteer direct!

Solliciteer direct
vacature medewerker finance bij U-center

Over de functie medewerker finance

De afdeling financiële administratie bij U-center is gezamenlijk verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige financiële administratie. De afdeling finance bestaat uit een team van vier personen en is de spil van alle financiële registraties. Het team vormt de bron voor belangrijke stuurinformatie binnen U-center. Als medewerker finance speel jij hierin een belangrijke en operationele rol.

Voor de crediteurenadministratie zorg je voor een juiste en tijdige verwerking van de inkomende kostenfacturen. Ook bewaak je de tijdige goedkeuring van kostenfacturen in de workflow en het correct uitvoeren van betalingsopdrachten.

Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de debiteurenadministratie. Je ziet toe op de verwerking van (ZPM) facturen en bewaakt de betalingstermijn van de debiteuren.

Dagelijks verwerk je alle bankmutaties, zodat de organisatie kan beschikken over up-to-date informatie met betrekking tot de liquiditeit. Ook ben je medeverantwoordelijk (en vraagbaak) voor het contractenbeheer.

Over jou

We zoeken iemand die beschikt over voldoende vakmanschap en bij voorkeur ook kennis. Ervaring in de zorgsector is een pré, maar geen noodzakelijkheid. Voor de functie medewerker finance breng je in ieder geval het volgende mee:

 • Een afgeronde MBO opleiding in de richting bedrijfsadministratie.
 • Administratieve werkervaring.
 • Een echte teamspeler met gevoel voor humor.
 • Kennis van Excel.
 • Bij voorkeur kennis van AFAS.
 • Je pakt graag aan, bent accuraat en nauwkeurig.
 • Je communiceert gemakkelijk.

Wat bieden wij jou

 • Een arbeidscontract tussen 20 en 36 uur per week, waarvan je een gedeelte thuis mag werken.
 • Je mag rekenen op een marktconform salaris o.b.v. de cao ggz (FwG 40) met een bruto maandsalaris van € 2.595 tot € 3.541 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een eindejaarsuitkering 8,33%, levensfase budget, reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling via PFZW).
 • Voldoende verlof voor een juiste werk-privé balans.
 • Je werkt op een unieke, groene plek en je kunt op bepaalde tijden gratis gebruikmaken van het zwembad en de fitnessruimte.
 • Wij vinden jouw vitaliteit belangrijk! Zo ontvang je tot 50% korting op je sportabonnement via Benvitaal.
 • Teamspirit en een positieve instelling is kenmerkend voor werken bij U-Center.

Over U-center

U-center is een GGZ kliniek gevestigd in het mooie Epen. Wij hebben een uniek concept en bieden een klinische behandeling aan van 6 tot maximaal 7 weken voor cliënten met meervoudige psychische problematiek. Ons behandelcentrum is er voor zowel Nederlandstalige cliënten als internationale cliënten.

Dankzij onze unieke, multidisciplinaire aanpak kan U-center haar cliënten optimaal begeleiden in de eerste stappen naar een geslaagde herintegratie in de samenleving. Dit behandeltraject duurt doorgaans zes weken, gevolgd door een ambulant traject van acht weken.

U-center is een uitdagende en flexibele werkgever voor servicegerichte professionals die in een eigentijdse en groeigerichte omgeving uitmuntend werk willen leveren in de psychotherapeutische hulpverlening. Ook de unieke omgeving op een van de hoogste heuvels van Nederland in een groene setting draagt in belangrijke mate bij aan werkgeluk en behandelresultaat.

Solliciteer direct of kom kennismaken

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Kimberly Schröder, Recruiter U-center, T 06 82 37 54 59. Wil je direct solliciteren? Vul dan het online sollicitatieformulier vóór 21 juli 2024 in.

Solliciteer