Werken bij U-center: Become U!

Vacature verpleegkundig specialist ggz

Wil je werken binnen een hecht en deskundig team in een gespecialiseerd klinisch behandelcentrum voor nationale- en internationale cliënten? Én kijk je als verpleegkundig specialist naar de mens achter de cliënt? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor je! Lees verder en solliciteer snel of kom een kijkje nemen in ons behandelcentrum!

Solliciteer direct
vacature verpleegkundig specialist bij U-center

Over U-center

Iedereen kan verder komen', zo luidt het motto van ons behandelmodel.

U-center is een gespecialiseerd behandelcentrum voor nationale- en internationale cliënten met meervoudige psychische problemen. De cliënten maken op eigen initiatief de keuze voor U-center en zijn erg gemotiveerd om aan de slag te gaan. Hen wordt een uniek behandelconcept aangeboden, met het doel om zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij weer op te pakken. Om de ‘U-turn’ te maken, biedt U-center een behandelperiode van 6 weken in de kliniek aan en daarna is de client klaar om naar huis te gaan en volgt er op indicatie een ambulant traject van 8 weken.

Ons behandelcentrum is gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvellandschap en het communicatie center is gevestigd in het prachtige bosrijke Driebergen. De unieke ligging van beide locaties draagt in belangrijke mate bij aan het werkgeluk van onze medewerkers.

Over de functie verpleegkundig specialist ggz

Als verpleegkundig specialist GGZ ga je werken als regiebehandelaar binnen een deskundig en enthousiast multidisciplinair team. Je verleent en coördineert complexe zorg aan mensen met meervoudige complexe ggz-problematieken.

Als verpleegkundig specialist binnen U-center:

 • Ben je regiebehandelaar en voer je screenings- en intakeonderzoeken uit binnen de wettelijke kaders en lever je een bijdrage aan én verricht je diagnostisch onderzoek.
 • Signaleer je somatische en psychopathologische ziektebeelden in relatie tot het psychisch functioneren van de cliënt en stel je indicaties en diagnoses voor behandeling of begeleiding voor. Samen met de mentor en de client stel je het behandelplan op en pas je de behandelrichtlijnen toe.
 • Voer je behandelingen uit binnen je expertisegebied denk aan: EMDR, verslaving of CGT etc.
 • Lever je vanuit je deskundigheid een bijdrage aan de kwaliteit en de continuïteit van behandelzorg aan onze cliënten. Hierover geef je ook adviezen aan directie.
 • Verleen je coaching en begeleiding aan collega behandelaren over o.a. de omgang met de problematiek van de cliënt.
 • Ben je onderdeel van het medisch team met ieder zijn eigen discipline zoals: fysiotherapeut, dramatherapeut, sociotherapeut, therapeutisch medewerker, (basis)psycholoog, GZ-psycholoog en/of psychotherapeut, verpleegkundig specialist, klinisch psycholoog en een psychiater.

Quote

Je hebt hier heel mooi contact met mensen en je kunt ze volgen hier in hun herstel. Dat ik op deze manier met cliënten kan werken vind ik fantastisch en daarom werk ik hier nog steeds met veel passie.

Pascale - Somatisch verpleegkundige & sociotherapeut bij U-center

Over jou

 • Je hebt aantoonbare werkervaring als verpleegkundige in de GGZ en je hebt afgeronde opleiding MANP in de richting GGZ.
 • Je bent BIG-geregistreerd en je hebt een AGB-code.
 • Je wilt actief bijdragen aan de ontwikkeling van een inhoudelijk goed behandelbeleid en het juiste behandelklimaat.
 • Je bent accuraat en een echte teamplayer.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en een sterk empathisch vermogen.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden zowel in Nederlands als in Engels.
 • Je levert een inhoudelijke bijdrage in multidisciplinaire cliëntenbesprekingen en beleidsoverleggen.

Wat bieden wij jou

De cao GGZ is van toepassing op deze functie. Het salaris bedraagt minimaal 4.785 euro en maximaal 6.264 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. U-Center biedt een contract voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week, flexibiliteit in uren is uiteraard bespreekbaar. Ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden hoort bij het aanbod. Daarbij hoort een passend opleidingsbudget, een eindejaarsuitkering (8,33%), een levensfase budget, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling via PFZW.

Verder:

 • Vind je Zuid-Limburg te ver qua afstand? Laat het ons weten want wij denken graag mee in mogelijkheden.
 • Veel mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Mogelijkheid om wetenschappelijk onderzoek te doen en te laten publiceren.
 • Korting van op een sportabonnement (50%).
 • (Op bepaalde tijden) gratis gebruik van zwembad en fitnessruimte.
 • Teamspirit is kenmerkend voor werken bij U-Center.

Solliciteer direct of kom kennismaken

Wil je meer weten over deze functie of misschien een vrijblijvend kijkje nemen in ons behandelcentrum? Neem contact op met Kimberly Schröder, Recruiter U-center, T 06 82 37 54 59. Wil je direct solliciteren? Vul dan het online sollicitatieformulier in.

Solliciteer