Meer weten over U-center?

Meer weten over U-center?

U-center webinars

Meld je direct aan en stel je vragen in de chat

U-center organiseert interactieve webinars ter (voorlopige) vervanging van de informatiebijeenkomsten. Met het gemak, de veiligheid en de privacy van thuis (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen. Tijdens het webinar kun je live chatten met onze medewerkers. Dit kan door middel van de openbare chat of via de privé-chat. Wil je graag meer informatie over U-center? Meld je dan snel aan. 

Meld je aan voor een webinar

Tijdens het webinar ontvang je meer informatie over ons behandelcentrum in Epen, onze aanpak en behandelingen. Daarnaast leggen we uit hoe je je kunt aanmelden voor een behandeltraject en welke stappen je doorloopt, voordat je in ons behandelcentrum komt. Het webinar duurt ±15 min.

Kun je niet live meekijken?
Dan kun je de replay van het webinar bekijken op een ander tijdstip. Je ontvangt de link naar de replay de dag na de uitzending in je mailbox. Of bekijk het overzicht om te zien wanneer de volgende uitzending plaatsvindt. 

Inzicht & oriëntatie

Onze aanpak & behandelcentrum

De keuze voor een behandelcentrum is voor de meeste mensen een moeilijk en soms langdurig proces. Om een goed beeld te geven van de werkwijze en de faciliteiten van het behandelcentrum in Epen en de nabehandeling, geeft U-center regelmatig webinars. De webinars zijn bedoeld om mensen die zich oriënteren op een behandeling, inzicht te geven in de behandelaanpak van verschillende diagnoses en het effect daarvan. Daarnaast zijn ze geschikt voor iedereen die graag meer te weten komt over U-center of over psychische problemen en afhankelijkheid in het algemeen. 

Nog vragen?

Neem contact op

Contact