Werken bij U-center

Vacature P-Opleider/Klinisch Psycholoog

Als groeigerichte behandelaar in de psychotherapeutische hulpverlening wil jij uitmuntend werk leveren. Jij bent een klinisch psycholoog die cliënten helpt met het maken van een ommezwaai in hun leven. Uniek zijn zowel de cliëntgroep, het behandelconcept als de locatie van ons gespecialiseerd behandelcentrum. De integrale aanpak geeft cliënten betere vooruitzichten voor de toekomst. Spreek dit je aan? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een P-opleider/Klinisch Psycholoog.

Solliciteer direct
P-Opleider/Klinisch Psycholoog

Over U-center

'Iedereen kan verder komen', zo luidt het motto van ons behandelmodel.

U-center is een gespecialiseerd behandelcentrum voor nationale- en internationale cliënten met meervoudige psychische problemen. De cliënten maken op eigen initiatief de keuze voor U-center en zijn erg gemotiveerd om aan de slag te gaan. Hen wordt een uniek behandelconcept aangeboden, met het doel om zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij weer op te pakken. Om de ‘U-turn’ te maken, biedt U-center een behandelperiode van 6 weken in de kliniek aan en daarna is de client klaar om naar huis te gaan en volgt er op indicatie een ambulant traject van 8 weken.

Ons behandelcentrum is gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvellandschap en het communicatie center is gevestigd in het prachtige bosrijke Driebergen. De unieke ligging van beide locaties draagt in belangrijke mate bij aan het werkgeluk van onze medewerkers.

Quote

Bij U-center werk je in een kleinschalige setting. Korte lijnen zijn kenmerkend voor onze organisatie. De teams vormen een kritische en gemotiveerde groep waarmee je kunt bouwen aan de ambities van U-center. In deze setting krijg jij het vertrouwen om mee te denken en werken. Jij brengt vernieuwende ideeën mee en durft de geboden ruimte te benutten.

Wubbo - Klinisch Psycholoog

Over de functie

Naast het uitoefenen van je vak als klinisch psycholoog ben je als P-opleider bij U-center medeverantwoordelijk voor het realiseren en borgen van een kwalitatief hoogwaardige invulling van het praktijkgedeelte van de opleidingen tot GZ-psycholoog en klinisch psycholoog.

Je werkt nauw samen met de huidige P-opleider waarbij jullie in goed onderling overleg afstemmen welke (deel)taken door wie worden uitgevoerd.

Als P-opleider bij U-center ben je medeverantwoordelijk voor:

 • Het ontwikkelen, vormgeven en realiseren van het praktijkgedeelte van de bovengenoemde opleidingen en houd je rekening met de kaders zoals deze gesteld zijn door het RINO;
 • Het bevorderen en bewaken van een innovatief opleidings- en onderzoeksklimaat binnen U-center. Hierover geef je adviezen aan onze bestuurder;
 • Praktijk- en werkbegeleiding van opleidingen. Je volgt hun professionele & persoonlijke ontwikkeling gedurende het opleidingstraject. Daarnaast beoordeel je periodiek de voortgang van de opleiding;
 • Het bemiddelen tussen supervisors/werkbegeleiders en opleidingen bij moeilijk lopende trajecten of samenwerkingen;
 • Tot slot onderhoud je contact met de verschillende hoofdopleiders en regionale partnerorganisaties voor het verder uitbouwen en vormgeven van structurele samenwerkingen met andere organisaties in het kader van opleidingen.

Als klinisch psycholoog:

 • Als klinisch psycholoog bied jij ondersteuning aan een aantal teams op het vlak van intakes, diagnostiek, behandeling en indicatiestelling.
 • Samen met psychiaters ben je verantwoordelijk voor het hanteren en afhandelen van crisissituaties die zich tijdens een behandeling kunnen voordoen.
 • Samen met de psychiaters, klinisch psychologen en verpleegkundig specialisten neem je deel aan de dagelijkse MDO’s van de behandelteams.
 • Samen met collega’s participeer je in innovatieprojecten en ontwikkel je nieuwe vormen van zorgaanbod. Ook krijg je de mogelijkheid om in wetenschappelijk onderzoek te participeren.
 • Klinisch leiderschap toon jij door de regie te nemen, voor collega’s een sparringpartner te zijn en bij te dragen aan de inhoudelijke ontwikkeling van het team. Dat laatste doe je deskundigheidsbevordering in je vakgebied aan te bieden.
 • Bieden van begeleiding en/of supervisie aan collega’s die in opleiding zijn tot klinisch psycholoog, psychotherapeut en GZ-psycholoog.

Over jou

 • Je bent BIG-geregistreerd als klinisch psycholoog.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als klinisch psycholoog.
 • Expertise op het vlak van geven van supervisie en/of werkbegeleiding.
 • Plezier in het bouwen aan een effectief behandelaanbod en het meedenken in de optimalisatie.
 • Communicatieve skills waarmee jij zorgt dat het contact met cliënten ondersteunend en beschermend is, met focus op het realiseren van inzicht en gedragsverandering. Ook in de Engelse taal kun jij je goed redden.

Wat bieden wij jou

De cao GGZ is van toepassing op deze functie. Het salaris bedraagt minimaal 6.343 euro en maximaal 8.903 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Ook is er sprake van een toeslag van 10% op het bruto maandsalaris. U-Center biedt een vast contract voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week, flexibiliteit in uren is uiteraard bespreekbaar. Ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden hoort bij het aanbod. Daarbij hoort een passend opleidingsbudget, een eindejaarsuitkering (8,33%), een levensfase budget, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling via PFZW.

Verder:

 • Vind je Zuid-Limburg te ver qua afstand? Laat het ons weten want wij denken graag mee in oplossingen zoals thuiswerken.
 • Veel mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Mogelijkheid om wetenschappelijk onderzoek te doen en te laten publiceren.
 • Korting van op een sportabonnement (50%).
 • (Op bepaalde tijden) gratis gebruik van zwembad en fitnessruimte.
 • Teamspirit is kenmerkend voor werken bij U-Center.

Solliciteer direct of kennismaken

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met dr. Wubbo Scholte, klinisch psycholoog en P-opleider, T 043 455 91 09. Wil je liever eerst meelopen, dit is uiteraard mogelijk! Neem dan contact op met Lidewij van den Hoogen, Recruiter U-center, T 06 14 38 97 88. Of wil je direct solliciteren? Vul dan het online sollicitatieformulier in op onze website of stuur je sollicitatie naar hrm@u-center.nl.

Solliciteer direct