Werken bij U-center

Vacature Online indicerend regiebehandelaar

Ben jij een ervaren klinisch psycholoog of psychiater die graag digitaal wil werken? Én wil je werken voor een gespecialiseerd behandelcentrum met een unieke en onderscheidende aanpak? Dan hebben wij de perfecte mogelijkheid voor jou! Wij zijn op zoek naar een online indicerend regiebehandelaar! Kom een verschil maken in de levens van onze cliënten!

Solliciteer direct
Vacature Online indicerend regiebehandelaar bij U-center

Over U-center

Iedereen kan verder komen', zo luidt het motto van ons behandelmodel.

U-center is een gespecialiseerd behandelcentrum voor nationale- en internationale cliënten met meervoudige psychische problemen. De cliënten maken op eigen initiatief de keuze voor U-center en zijn erg gemotiveerd om aan de slag te gaan. Hen wordt een uniek behandelconcept aangeboden, met het doel om zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij weer op te pakken. Om de ‘U-turn’ te maken, biedt U-center een behandelperiode van 6 weken in de kliniek aan en daarna is de client klaar om naar huis te gaan en volgt er op indicatie een ambulant traject van 8 weken.

Ons behandelcentrum is gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvellandschap en het communicatie center is gevestigd in het prachtige bosrijke Driebergen. De unieke ligging van beide locaties draagt in belangrijke mate bij aan het werkgeluk van onze medewerkers.

Over de functie

Voor de functie van online indicerend regiebehandelaar dien je klinisch psycholoog of een psychiater te zijn.

In deze functie analyseer je het probleem, op basis van professionele kennis en ervaring, samen met de cliënt en eventueel met inzet van deskundigheid van andere zorgverleners. Je maakt een probleemanalyse, stelt een diagnose en maakt een behandelplan op hoofdlijnen voor behandeling en begeleiding. Tijdens de latere behandelfase word je betrokken bij vastgelegde reflectiemomenten. Ook word je betrokken bij ingrijpende wijzigingen in complexiteit van de situatie of vastlopen van de situatie of vastlopen van de behandeling en begeleiding en stel je waar nodig een nieuw behandelplan op.

Al deze werkzaamheden kunnen digitaal uitgevoerd worden. Hiervoor hoef je dus niet fysiek bij U-center aanwezig te zijn en reisafstand vormt hierdoor geen enkel probleem.

Over jou

 • Je bent een BIG-geregistreerde klinisch psycholoog of psychiater met behandelervaring binnen de GGZ.
 • Je wilt graag online vanuit thuis werken.
 • Je hebt affiniteit met psychotherapie en je kunt goed samenwerken met collega’s die meerdere teams en werken.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en sterk in het omgaan met crisissituaties.
 • Je herkent jezelf in de kernwaarden van U-center: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig.
 • Je communiceert sterk en efficiënt (mondeling en schriftelijk) in het Nederlands en/of het Engels.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en een sterk empathisch vermogen.
 • Je kunt collega’s motiveren en stimuleren tijdens de behandelingen.

Wat bieden wij jou?

De cao GGZ is van toepassing op deze functie. Het salaris bedraagt voor klinisch psychologen minimaal €6.218 en maximaal €8.728 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Én het salaris voor psychiaters bedraagt minimaal €5.932 en maximaal €10.172 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. U-Center biedt een contract voor minimaal 8 uur per week en maximaal 24 uur per week, flexibiliteit in uren is uiteraard bespreekbaar. Ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden hoort bij het aanbod. Daarbij hoort een passend opleidingsbudget, een eindejaarsuitkering (8,33%), een levensfase budget, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling via PFZW.

Verder:

 • Veel mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Mogelijkheid om wetenschappelijk onderzoek te doen en te laten publiceren.
 • Thuiswerken is mogelijk en hiervoor ontvang je een thuiswerkvergoeding.
 • Korting van op een sportabonnement (50%).
 • (Op bepaalde tijden) gratis gebruik van zwembad en fitnessruimte.
 • Teamspirit is kenmerkend voor werken bij U-Center.

Solliciteer direct of kennismaken

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Ard van Oosten, Psychiater & Manager behandelzaken T 043 455 91 09. Wil je direct solliciteren? Vul dan het online sollicitatieformulier in op onze website of stuur je sollicitatie naar hrm@u-center.nl.

Solliciteer