Vacature Controller

Wil jij jouw financiële talenten inzetten voor een spilfunctie binnen een inspirerende zorgorganisatie? Help jij directie en management van U-center om de organisatie strategisch op koers te houden? Solliciteer dan direct op de functie Controller bij U-center.

Solliciteer direct

Wil jij jouw financiële talenten inzetten voor een spilfunctie binnen een inspirerende zorgorganisatie? Help jij directie en management van U-center om de organisatie strategisch op koers te houden? Solliciteer dan direct op de functie Controller bij U-center.

Solliciteer direct
Vacature Controller (financial & business)

Over U-center

Bij U-center geloven we in de kracht van verbinding en groei. We zijn veel meer dan alleen een gespecialiseerd klinisch behandelcentrum. We zijn een warme familie die zich inzet voor nationale- en internationale cliënten die met meervoudige psychische uitdagingen te maken hebben. Onze aanpak is uniek, multidisciplinair en holistisch. We begeleiden onze cliënten met veel liefde en expertise bij hun eerste stappen naar een succesvolle herintegratie in de samenleving. Midden in het adembenemende Zuid-Limburgse Heuvellandschap werken we samen en maken we met 140 gepassioneerde medewerkers het verschil voor onze cliënten. 

Over deze vacature

Voor U-center zijn wij op zoek naar een Controller (32-36 uur).

Als Controller omvat jouw functie zowel financial control als business control. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Financiën, Control & ICT en je geeft mede leiding aan de afdeling financiën (bestaande uit Hoofd Administratie en drie financieel medewerkers). Jij bent de rots in de branding voor onze directie en managers, fungerend als vraagbaak, adviseur én sparringpartner. 

Download vacature (PDF)

Functie-inhoud

Met scherpe financiële analyses en op maat gemaakte managementinformatie, zorg je ervoor dat U-center tijdig de juiste strategische en tactische beslissingen neemt. Dit doe je met lef en overtuiging, en met een empathische en onafhankelijke aanpak die past bij onze warme familiecultuur.

Onze functievereisten

Jij beschikt over de juiste mix van vakbekwaamheid, vaardigheden en persoonlijkheid. Begrijp je de waarde van menselijke relaties? Heb je snel gevoel voor de dynamiek en veranderingen binnen een organisatie en ken je de kunst van het omgaan met deadlines? Dan ben jij mogelijk de perfecte kandidaat voor deze vacature.

Het U-center gevoel

Eenmaal onderdeel van de U-center familie gaat het onder je huid zitten en blijft daar altijd een warm gevoel geven.

Els van Bezouwen - Bestuurder

Wat biedt U-center?

Je krijgt niet alleen de mooiste werkplek midden in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, maar ook een boeiende stap voorwaarts in je carrière binnen een gedreven organisatie waar volop behoefte is aan innovatie, ontwikkeling en verbetering. De arbeidsvoorwaarden vallen binnen de kaders van de CAO GGZ, FWG 65 (min. €3.835 en max. €5.848). Hieronder vallen o.a. vakantiegeld, een 13e maand, een passend budget voor opleidingen, een levensfasebudget, reiskostenvergoeding en een uitstekend pensioenplan. Ook profiteer je van een aantrekkelijk vitaliteitsprogramma via Benvitaal en ondersteuning voor persoonlijke groei. Je werkt op een unieke en groene plek waar het welzijn van cliënten én medewerkers vooropstaat! Je standplaats is Epen (Zuid-Limburg).

Als U-center je hart sneller doet kloppen en je klaar bent voor een reis vol betekenisvolle verbindingen en persoonlijke groei, dan zien we ernaar uit om kennis met jou te maken.

Solliciteer direct of kom kennismaken

Wil je meer weten over deze functie of misschien een vrijblijvend kijkje nemen in ons behandelcentrum? Neem contact op met Kimberly Schröder, Recruiter U-center, T 06 82 37 54 59. Wil je direct solliciteren? Vul dan het online sollicitatieformulier in.