Pim de Vries benoemd als nieuwe directeur-bestuurder bij U-center

Nieuws

06-06-2024

Pim de Vries benoemd als nieuwe directeur-bestuurder bij U-center

Half mei 2024 is Pim de Vries aangetreden als de nieuwe directeur-bestuurder a.i. van U-center. Hij neemt de bestuurlijke taken over van Els van Bezouwen, die sinds januari 2022 deze functie heeft vervuld.

Ruime ervaring
Met ruim 25 jaar aan managementervaring brengt Pim de Vries een schat aan kennis en expertise mee. Hij heeft verschillende functies bekleed bij zowel bedrijven als zorginstellingen, waaronder in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg. U-center is geen onbekend terrein voor Pim; hij was hiervoor reeds werkzaam als CFO a.i. bij de organisatie.

Pim de Vries volgt hiermee Els van Bezouwen op die sinds januari 2022 aan het roer heeft gestaan van U-center. Zij heeft gedurende de afgelopen 2,5 jaar een belangrijke rol gespeeld in de doorontwikkeling van ons behandelcentrum. Els heeft een nieuwe uitdaging gevonden en zal per 1 juli starten als de nieuwe voorzitter Raad van Bestuur van Yulius GGZ in Rotterdam. Wij wensen Els heel veel succes in haar nieuwe functie.

Pim de Vries zal zich inzetten voor de verdere groei van en kwaliteitsborging binnen het psychotherapeutisch behandelcentrum.

Pim geeft aan: "Het mooiste aan mijn werk als interim bestuurder in de zorg is, dat door het realiseren van samenwerking tussen zorg en stafdiensten een prachtig collectief doel wordt gediend: duurzaam betere zorg voor de mensen die het echt nodig hebben.”

Een prachtig collectief doel

Duurzaam betere zorg voor de mensen die het echt nodig hebben.

Pim de Vries

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden